Саопштења

Председник општине Мерошина и председник ОО СНС Мерошина потписао је у Пироту уговор о додели 59 милиона динара за спровођење пројекта „Санација општинског пута Мерошина-Баличевац-Лепаја“.

Министарство регионалног развоја уручило је представницима девет градова и општина с југа Србије решења о додели новца за пројекте у оквиру Програма "Градимо заједно", вредних скоро 640 милиона динара. Циљ програма мера за унапређење локалне и регионалне инфраструктуре је побољшање услова за живот и рад грађана. Решења је у Пироту градоначелницима и председницима општина уручио министар регионалног развоја и локалне самоуправе Игор Мировић. Вредност пројеката у Власотинцу, Владичином Хану, Врању, Мерошини, Трговишту, Пироту, Куршумлији, Димитровграду и Гаџином Хану, већа је од 637 милиона динара. Мировић је истакао да ће Министарство регионалног развоја и локалне самоуправе и даље помагати мање развијене општине да би се смањиле разлике међу регионима.