Видео

ДОЊА РАСОВАЧА

У току 2015. године у Месној заједници Доња Расовача, Општина Мерошина, реализовани су пројекти којим је побољшан изглед насеља. Зоран Илић, председник савета Месне заједнице говори о реализованим активностима у насељу у току 2014. и 2015. године. (Инсерт из филма ''Будућност почиње'')

Пут Баличевац - Рожина

Изградља локалног пута Баличевац Рожина у дужини од 1910 метара средствима из буџета Општине Мерошина. већи део радова је извела Дирекција за изградљу Општине Мерошина сопственом оперативом која је испунила очекиване резултате.

Изградња колектора отпадних вода у Баличевцу

Изградња колектора отпадних вода у Баличевцу Мештани Баличевца до сада нису имали изграђену канализациону мрежу. Спуштањем првог прстена у земљу, јуче су почели радови на колектору примарних и секундарних отпадних вода. По речима директора Дирекције за изградњу у Мерошини Јовице Марковића, дужина колектора у изградњи је 667 метара, а вредност радова износи 3, 5 милиона динара.

Видео надзор на саобраћајницама у Мерошини

Локална Самоуправа у Мерошини уступила је на коришћење опрему за видео надзор полицијској станици у Мерошини. Вредност опреме је 600 000 динара, а средства су прикупљена од новчаних казни које припадају буџету јединице локалне самоуправе на чијој територији је прекршај учињен. Спроведене активности у складу су са Програмом коришћења средстава за унапређење безбедности саобраћаја на територији општине Мерошина за 2014. годину. Циљ постављања камера опште намене је повећање безбедности у саобраћају и опште безбедности.

Караван СНС Мерошина

Караван СНС Мерошина!!!

Поносно смо обисли све Месне заједнице на територији Општине Мерошина

Каравану су се прикључила 120 активиста и симпатизера Српске напредне странке

са целе територије Мерошине у 40 аутомобила.

Pages